Babagan Kita

  • 131

KERJA Wiwit 1998

Kantor teknologi ramah lingkungan kita mapan ing WeiFang, China. Pusat sabuk ekonomi sing mundhak ing Provinsi Shandong sing setengah jam tekan Bandara WeiFang lan 2 jam adoh saka pelabuhan Qingdao. Pabrik kemasan fleksibel ana ing zona pengembangan ekonomi WeiFang. Wadhah biodegradable, tas biodegradable lan cangkir kopi minangka produk sing paling laris. Prinsip layanan kami yaiku solusi kemasan one-stop saka kemasan utama produk nganti njaba kanggo sampeyan.

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist