Babagan Kita

Sugeng rawuh! Weifang Packada Eco-friendly Technology Co., Ltd. minangka perusahaan pribadi profesional sing spesialisasine kabeh jinis produk kemasan.

百科达-1
Quality

Kualitas

prescription

Resep resep

Service

Layanan

Profil Perusahaan

Kantor teknologi ramah lingkungan kita mapan ing WeiFang, China. Pusat sabuk ekonomi sing mundhak ing Provinsi Shandong sing setengah jam menyang Bandara WeiFang lan 2 jam adoh saka pelabuhan Qingdao. Pabrik kemasan fleksibel ana ing zona pembangunan ekonomi WeiFang Wadhah. Biodegradable, tas biodegradable, lan cangkir kopi minangka produk sing paling laris. Prinsip layanan kami yaiku solusi kemasan mandeg saka kemasan utama produk menyang njaba.

Babagan sertifikasi produk, BRC FDA bisa diwenehake, aja bebas tuku produk biodegradable sing sampeyan butuhake.

Minangka asil saka produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan sing luar biasa, kita entuk jaringan sales global tekan Amerika, Jepang, Italia lan Asia Tenggara. Yen sampeyan kasengsem karo produk biodegradable utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja nganti hubungi kita. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad iki!