Kantong kertas kopi

Katrangan singkat:

Gaya: kantong gusset sisih nganggo katup udara siji arah, kantong K-segel, kantong segel fin
Bahan sing kasedhiya: pet / Al / PE, KPET / PE
Nyithak, dicithak gravure nganti 12 warna, varnishing matte
Ukuran: mandhiri banget kanggo tampilan lan presentasi maksimal
Gusset sisih terdaftar bisa uga
Area pencetakan sing luwih gedhe kanggo ngirim informasi lan tampilan sing narik kawigaten
Blokir tas ngisor
Jembar bolongan doyo bisa dilebokake
Luh gampang kanthi skor V utawa laser
Kantong siyap zipper khusus, kantong siyap kanthi katup udara siji cara kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja:
1. Kelembapan, oksigen lan alangi cahya sing apik banget
2. Efek tampilan sing sampurna ing rak
3. Cocog kanggo kemasan panganan padhet, panganan bubuk kayata kopi, kacang, teh, biji-bijian, keripik, woh-wohan
4. Kantong siyap kanthi zipper lan katup sing kasedhiya
5. Bahan: PET / AL / PE, miturut kebutuhan pelanggan

Kaluwihan:

1. resistensi suhu dhuwur (nganti 121 derajat) lan resistensi suhu sithik (ngisor 50 derajat), sawetara tas kemasan panganan sing digunakake kanggo masak suhu dhuwur bisa nggunakake bahan iki
2. resistensi minyak sing apik lan penylametan aroma sing apik banget
3. Kinerja penghalang udhara sing apik, anti-oksidasi, anti banyu, tahan lembab
4. Kinerja sealing panas sing apik lan alus alus
5. Kantong kemasan panganan sing digawe saka foil aluminium ora beracun, tanpa rasa, sehat lan aman, sing cocog karo standar kesehatan nasional

Layanan kita:

  1. layanan pengiriman ekspres paling murah; DHL / Fedex / UPS / TNT lsp.
    2. layanan pangiriman laut paling apik, kita duwe forwarder sing apik kanthi pengalaman kapal sing sugih.
    3.kami biasane bakal nggambar sketsa rinci nalika kutipan & produksi.
    4. yen sampeyan urgent banget, kita bakal ngatur produksi sadurunge lan kirim ASAP.
    5. inspeksi pihak katelu lan ngunjungi pabrik mesthi disambut.
    Pengepakan lan pangiriman:
    Rincian pengepakan: batin karo tas PE gedhe, njaba nganggo kothak karton, karton ing palet kanthi film PE sing nyusut
    Wektu timbal: 21 dina kanggo urutan kapisan (1 minggu kanggo silinder ukiran, 2 minggu kanggo produksi), 14 dina kanggo urutan baleni

FAQ:

P1: Informasi apa sing kudu dakkandhani yen pengin entuk petik sing tepat?
A: Jinis tas, bahan, ukuran, kekandelan, Bobot produk dibutuhake

P2: Apa sing dikenani biaya conto & bisa dibalekake?
A: Sampel stok gratis, nanging sampeyan kudu mbayar barang.
Yen sampeyan butuh nggawe sampel nganggo desain, sampeyan kudu mbayar biaya conto. Lan yen pesen supaya mbesuk lan jumlah
tekan nomer tartamtu, kita bisa ngasilake biaya conto kanggo sampeyan.

P3: Apa sampeyan duwe inspeksi kanggo produk?
A: Kualitas minangka budaya kita, kita wigati banget kanggo kontrol kualitas wiwit wiwitan manufaktur.

P4: Apa sampeyan bakal adol tas nganggo merek dagang kanggo klien liyane?
A: Pancen ora. Kita minangka perusahaan sing mantep. Kita ngerti manawa ana sing duwe hak cipta ing merek dagang. Kita ngajeni hak
lan privasi para klien lan ora bakal nyampekano liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan