Mangkuk pati jagung

Katrangan singkat:

Pati jagung duwe 3 poin kaluwihan:

1. sesuai karo srandards produksi higienis, kontak langsung karo panganan.

2. tahan suhu -20 ℃ —100 ℃, ombenan panas lan adhem apik wae.

3. Loro-lorone omben-omben panas lan adhem dirancang kanthi gagang sing luwih kenthel, atose kuwat lan bobot awak liyane.

Pengepakan lan pengiriman:

Karton sing kuwat - nglindhungi produk sampeyan

100 pcs menyang tas PP, 10 tas dadi karton.


Detail Produk

Tag Produk

Layanan kita:

Wektu sampel: 3-5 dina

Ragad conto: sampel gratis mung mbayar ing tujuan.

FAQ:

P: Apa ana syarat sing bisa dituku?

A: Jumlah minimal 100.000 pcs. Pelanggan reguler kalebu ing manca negara, bisnis cilik, pengecer, pedagang lan toko ruangan mewah.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?
A: Ya, kita bisa nggawe produk OEM nanging uga ODM. Kita bisa ngrancang label ing kemasan lan karton kaya sing dibutuhake kanggo merek sampeyan.

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas pertama yaiku konsep pabrik kita. Kita duwe sistem QC lan BRC sing sampurna.
1. Kabeh bahan baku sing digunakake diimpor saka pasar luar negeri.
2. Buruh trampil ngati-ati saben rincian babagan proses produksi lan pengepakan;
3. Departemen Kontrol Kualitas duwe standar kualitas inspeksi sing ketat banget kanggo QC.

P: Sampel lan produksi Produksi?

A: Sampel wektu kerja yaiku 2-3 dina kerja.
Timing produksi massal yaiku 7-15 dina.

P: Apa bisa entuk karya seni rampung?

A: Ya, yen wis negesake jinis, ukuran, kita bisa menehi template / template, bareng karo desainer sampeyan utawa sampeyan bisa ngirim desaine, perancang kita bakal nindakake sing paling apik.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan