Kothak sing ora bisa digunakake

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: Percetakan Gravure

Panggunaan Industri: Panganan

Gunakake: Woh

Sealing & Nangani: Drawstring

Pesenan Khusus: Nampa

Bahan: Plastik

Jinis Plastik: PP

Fitur: pakai

Papan Asal: China

 

Packing lan kapal

Karton sing kuwat - nglindhungi produk sampeyan
Perusahaan transportasi profesional - cepet lan aman


Detail Produk

Tag Produk

Olayanan ur:

Wektu sampel: 3-5 dina
Ragad conto: sampel gratis mung mbayar ing tujuan.
Pelanggan mbayar biaya pengiriman
Jangka wektu pambayaran: TT / Western Union / LC
Tradetermina: EXW / FOB / CFR
Wektu pangiriman: 25-30 dina sawise nampa deposit 30%

FAQ:

P: Apa sampeyan bisa menehi conto kanggo kita?

A: Sampel gratis kanggo sampeyan mung mbayar ing tujuan.

P: Kepiye ngirim barang menyang kita?

A: Biasane FOB Qingdao, EXW uga OK. Kapal liwat segara, liwat udhara, kanthi ekspres ora ana masalah.

P: Apa ana syarat sing bisa dituku?

A: Jumlah minimal 10.000 pcs. Pelanggan reguler kalebu ing manca negara, bisnis cilik, pengecer, pedagang lan toko ruangan mewah.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?
A: Ya, kita bisa nggawe produk OEM nanging uga ODM. Kita bisa ngrancang label ing kemasan lan karton kaya sing dibutuhake kanggo merek sampeyan.

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas pertama yaiku konsep pabrik kita. Kita duwe sistem QC lan BRC sing sampurna.
1. Kabeh bahan baku sing digunakake diimpor saka pasar luar negeri.
2. Buruh trampil ngati-ati saben rincian babagan proses produksi lan pengepakan;
3. Departemen Kontrol Kualitas duwe standar kualitas inspeksi sing ketat banget kanggo QC.

P: Sampel lan produksi Produksi?

A: Sampel wektu kerja yaiku 2-3 dina kerja.
Timing produksi massal yaiku 7-15 dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan