tas asu poo biodegradable

Katrangan singkat:

1. Pitakon sing ana gandhengane karo produk utawa rega bakal diwales 24H
2. Staff sing wis trampil lan trampil kanggo njawab kabeh masalah nganggo basa Inggris sing lancar
3. Distributor ditawakake kanggo desain unik lan sawetara model saiki
4. Layanan purna jual sing apik ditawakake, bali yen sampeyan duwe pitakon
5. Perlindhungan area sales, ide desain lan kabeh informasi pribadi sampeyan


Detail Produk

Tag Produk

Materi Bisa dadi HDPE, LDPE, LLDPE
Kandel Saka 0,001 nganti 0,2mm, tindakake kaya sing dijaluk
Werna Temokake desain sampeyan
Ukurane Nganti sampeyan
Print Desain pelanggan
Migunakake Blanja, sampah lan pengepakan njaba

Fitur:

Kanthi biodegradable lan kompos, lan ora ana ampas sing mbebayani.
Ramah Lingkungan: nggawe bahan alami biodegradable PLA lan PBAT. Produk bahan bakar non fosil, ora mengandung bahan bakar fosil. Ora ana kerusakan lanskap bumi. Ora Nggawe Polusi Plastik. Kurang gawe piala kanggo ekosistem satwa utawa (Samudra)
Ora ana pertambangan, pemurnian, pembuangan.
Ora ana emisi gas omah kaca sajrone produksi.
Sehat: BPA Gratis. Lumrahe ora mambu
Bisa digunakake maneh
Bahan daur ulang organik alami
Kualitas Tinggi
Tahan banyu, napas, anti-statis, anti-narik, tahan luh.

FAQ:

1. Apa syarat pembayaran sing biasane digunakake?
Simpenan T / T 30% lan 70% tumrap dokumen, Western Union, L / C saiki

2. apa lead time sampeyan kanggo barang sampeyan?
Biasane 25-30 dina lan kita bakal nyoba ngirim barang sing paling apik .Lan pabrik bakal wiwit diprodhuksi sanalika nampa pembayaran desposite klien.

3. Apa sing kudu sampeyan tawakake yen duwe deisgn dhewe?
Pls nawakake desain asli ing file AI lan conto cangkir asli.

4. Kepiye klien entuk conto?
Kita nyedhiyakake conto tanpa conto biaya nanging klien kudu mbayar biaya transportasi saka sisi menyang sisih liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan