Karton flukwoh woh

Katrangan singkat:

Panganggone Industri: panganan

Fitur: Didaur Ulang

Gunakake: buah

Struktur Bahan: kertas

Jinis Kertas: kertas kraft

Pesenan Khusus: nampa

Papan Asal: China

Jeneng Merek: packada

Nomer Model: disesuaikan

Packing lan kapal

Karton sing kuwat - nglindhungi produk sampeyan
Perusahaan transportasi profesional - cepet lan aman


Detail Produk

Tag Produk

Osampeyan stumindak ala:
Wektu sampel: 3-5 dina
Ragad conto: sampel gratis mung mbayar ing tujuan.
Pelanggan mbayar biaya pengiriman
Istilah perdagangan: EXW / FOB / CFR
Wektu pangiriman: 25-30 dina sawise nampa deposit 30%
Bayaran: T / T, Western Union, Money Gram, PayPal
MOQ: 10000 pcs
CsertifikatFDA BPI FSC
FAQ:
P: Apa produk sampeyan?
Kemasan kothak kertas, karton bergelombang, kothak karton, tas kertas kerajinan, stiker label, tag, kertu lan produk liyane sing gegandhengan karo kertas. Layanan Pencetakan Digital: Percetakan UV, cetakan inkjet, cetak layar, cetak offset
P: Kapan bisa entuk kutipan kanggo Enquiry?
Biasane kuotasi bakal dikirim menyang sampeyan sajrone dina kerja sawise kabeh rincian produk sing jelas. Yen ana prekara
mendesak, kita bisa ngutip kanggo sampeyan sajrone 2 jam adhedhasar kabeh rincian sing diwenehake.
P: Kepiye carane bisa entuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?
A: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Yen sampeyan mung butuh conto kosong kanggo mriksa desain lan kualitas kertas, kita bakal menehi sampel kanthi gratis, anggere sampeyan duwe muatan ekspres
P: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?
A: Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan pesen. Cathetan paling apik sing kita simpen yaiku tanggal sing pengin diwenehi produk ing negara sampeyan sing ngirim 70000 kothak sajrone seminggu. Umume, saranake sampeyan miwiti priksaan rong wulan sadurunge.
P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita nampa EXW, FOB, CFR, CIF, lsp. Sampeyan bisa milih sing paling trep utawa efektif kanggo biaya.
P: Kepiye Priksa manawa kualitas pencetakan sampeyan apik?
Kita nggunakake Mesin Cetak Jerman Heidelberg 6 + L kecepatan tinggi. Kita bakal nindakake perawatan profesi saben setengah taun lan ngumbah Mesin sawise nyithak.
P: Apa Syarat Jaminan Mutu sampeyan?
1) Yen sampeyan konfirmasi supaya, kita bakal ngirim desain pungkasan kanggo sampeyan kanggo konfirmasi desain
2) Sawise desain, Kita bakal nggawe conto lan ngirim menyang sampeyan. Nalika sampeyan ngonfirmasi sampel, kita bakal nggawe produksi massal miturut conto, Sampel bakal dadi standar produksi massal.
3) Yen sampeyan nampa Kargo, Ora padha karo conto, lan sing disalahake Ana ing sisih Kita, Kita bakal ngisi daya lan ngrembug babagan Solusi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan