Kantong plastik sampah

Katrangan singkat:

1. Priksaan sampeyan sing gegandhengan karo produk utawa rega bakal dijawab ing 24H
2. Staff sing wis trampil lan trampil kanggo mangsuli kabeh pitakon nganggo basa Inggris sing lancar
3. Distributor ditawakake kanggo desain unik lan sawetara model saiki
4. Layanan purna jual sing apik ditawakake, bali yen sampeyan duwe pitakon
5. Perlindhungan area sales, ide desain lan kabeh informasi pribadi sampeyan


Detail Produk

Tag Produk

Materi Bisa dadi HDPE, LDPE, LLDPE
Kandel Saka 0,001 nganti 0,2mm, tindakake kaya sing dijaluk
Werna Temokake desain sampeyan
Ukurane Nganti sampeyan
Print Desain pelanggan
Migunakake Blanja, sampah lan pengepakan njaba

Fitur:

Kanthi biodegradable lan kompos, lan ora ana ampas sing mbebayani.
Ramah Lingkungan: nggawe bahan alami biodegradable PLA lan PBAT. Produk bahan bakar non fosil, ora mengandung bahan bakar fosil. Ora ana kerusakan lanskap bumi. Ora Nggawe Polusi Plastik. Kurang gawe piala kanggo ekosistem satwa utawa (Samudra)
Ora ana pertambangan, pemurnian, pembuangan.
Ora ana emisi gas omah kaca sajrone prduksi.
Sehat: BPA Gratis. Lumrahe ora mambu
Bisa digunakake maneh
Bahan daur ulang organik alami
Kualitas Tinggi
Tahan banyu, napas, anti-statis, anti-narik, tahan luh.

Bayaran:Umum L / C utawa T / T (30% saka jumlah setoran tatal lan saldo 70% sawise nampa salinan B / L), bisa dibahas

CsertifikatFDA BPI FSC

FAQ:

P: Apa ana syarat sing bisa dituku?

A: Jumlah minimal 1 ton. Pelanggan reguler kalebu ing manca negara, bisnis cilik, pengecer, pedagang lan toko ruangan mewah.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?
A: Ya, kita bisa nggawe produk OEM nanging uga ODM. Kita bisa ngrancang label ing kemasan lan karton kaya sing dibutuhake kanggo merek sampeyan.

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas pertama yaiku konsep pabrik kita. Kita duwe sistem QC lan BRC sing sampurna.
1. Kabeh bahan baku sing digunakake diimpor saka pasar luar negeri.
2. Buruh trampil ngati-ati saben rincian babagan proses produksi lan pengepakan;
3. Departemen Kontrol Kualitas duwe standar kualitas inspeksi sing ketat banget kanggo QC.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan