Warta Industri

  • Pasar Persediaan Kemasan Didominasi Miturut Inovasi

    Ing jagad pasokan lan produk kemasan, kreativitas lan kemajuan terus-terusan nyebabake inovasi anyar. Sawetara tren paling anyar wis nggawa pasar kanthi badai lan ganti cara perusahaan nyedhaki pasokan kemasan lan proses pengiriman. Sampeyan kudu dicathet ...
    Waca liyane
  • Ora sampah, ora pengin: Sampah kakehan sampah kemasan?

    Kemasan iku kudu: bayangake jagad sing ora ana. Wis mesthi ana kemasan lan mesthi ana, nanging apa ana cara kanggo kita mungkasi polusi lan sampah sing diprodhuksi saka kabutuhan urip kasebut? Ngendi kita nggambarake baris nalika setuju kanggo nampa ...
    Waca liyane
  • Kemasan kompos: inisiatif pasar mbesuk

    Pangowahan kemasan wis saya akeh lan bola-bali nyebabake penekanan anyar ing pasar umum, utamane nalika perusahaan makarya nggawe bungkus luwih ramah lingkungan. Siji asil sing wis metu yaiku fokus anyar ing kemasan kompos, kanggo nyoba nuduhake ...
    Waca liyane