Plastik ngrawat kantong plastik

Katrangan singkat:

1. Panyedhiya strategi cerdas
2. Materi: HDPE / LDPE / bahan biodegradable
3. Werna: gumantung saka sih pelanggan
4. Ukuran: disesuaikan, kekandelan saka 15-120 mikron, miturut pilihan panuku
5. Packing: 15 pcs utawa 25 pcs saben rol, 100 gulung saben karton
6. Sertifikasi: SGS lan ISO 9001: 2008
7. Karakteristik: 100% biodegradable, lingkungan nyata
8. Fitur: gondho kasedhiya
9. Panggunaan: kotoran segawon, kotoran ingon-ingon, uwuh


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan kita: 
* 14 warna mesin cetak
* Ukuran gedhe bisa ditampa
* Sepuluh taun pengalaman ekspor
* Gampang saben wektu dispensasi
* FDA nyetujoni polietilen kerapatan rendah utama

Kemasan lan pangiriman
Kemasan: karton
Pangiriman timah wektu: 25-30 dina
Pembayaran: T / T 30% mbayar sawise kontrak dikonfirmasi, masalah tartamtu liyane bisa negosiasi.
Ragad conto: sampel gratis, barang koleksi
Sampel wektu timbal: 3-5 dina
Liyane: mangga konfirmasi rincian karo sadurunge prabayar.

Bayaran:Umum L / C utawa T / T (30% saka jumlah setoran tatal lan saldo 70% sawise nampa salinan B / L), bisa dibahas

CsertifikatFDA BPI FSC

FAQ:

P: Apa ana syarat sing bisa dituku?

A: Jumlah minimal 1 ton. Pelanggan reguler kalebu ing manca negara, bisnis cilik, pengecer, pedagang lan toko ruangan mewah.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?
A: Ya, kita bisa nggawe produk OEM nanging uga ODM. Kita bisa ngrancang label ing kemasan lan karton kaya sing dibutuhake kanggo merek sampeyan.

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas pertama yaiku konsep pabrik kita. Kita duwe sistem QC lan BRC sing sampurna.
1. Kabeh bahan baku sing digunakake diimpor saka pasar luar negeri.
2. Buruh trampil ngati-ati saben rincian babagan proses produksi lan pengepakan;
3. Departemen Kontrol Kualitas duwe standar kualitas inspeksi sing ketat banget kanggo QC.

Layanan kita:

1. Pabrik profesional macem-macem jinis tas

2. Sistem kontrol kualitas tinggi

3. Mesin impor maju

4. Bahan baku anyar sing luwih dhuwur

5. Staff sing trampil & tanggung jawab

6. Tim layanan pertimbangan

7. Populer karo pelanggan lan pelanggan baleni

8. Kabeh bahan baku sing digunakake diimpor saka pasar luar negeri.
9. Buruh trampil ngati-ati saben rincian babagan proses pamrosesan lan pengepakan;
10. Departemen Kontrol Kualitas duwe standar kualitas inspeksi sing ketat banget kanggo QC.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan