Sendok garpu PLA

Katrangan singkat:

Katrangan produk:
Tipe Flatware: set flatware
Bahan: PLA
Sertifikasi: FDA / CIQ
Fitur: ramah lingkungan
Papan Asal: China
Jeneng Merek: packada
Nomer Model: 6.5 inci
Werna: putih / ireng
Pengepakan lan pengiriman :
Karton sing kuwat - nglindhungi produk sampeyan
Perusahaan transportasi profesional - cepet lan aman
Layanan kita:
Sampel wektu timbal: 3-5 dina
Ragad conto: sampel gratis mung mbayar ing tujuan.
Pelanggan mbayar biaya pengiriman
Jangka wektu pambayaran: TT / Western Union / LC
Istilah perdagangan: EXW / FOB / CFR
Wektu pangiriman: 25-30 dina sawise nampa deposit 30%


Detail Produk

Tag Produk

FAQ:

1. Apa produk utama sampeyan?
RE: Peralatan makan biodegradable, umume ana ing bagasse lan materi PLA.
2. Suwene sampeyan perusahaan ing bisnis tableware sing bisa digunakake?
RE: Suwene wis 10 taun wiwit kita nggunakake peralatan makan, wiwit 2016, ditransfer menyang 100% barang sing bisa terbiodegradasi. |
3: Apa bisa miwiti saka urutan cilik?
RE: Pesenan Sample Khusus dikatutake utawa jumlah sithik bisa diwenehake saka stok.
4: Apa rincian kemasan sampeyan?
RE: Kita duwe cara pengepakan normal; Yen sampeyan duwe syarat khusus, tulung dakwartakake kanthi bebas kanggo ngrembug.
5: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
RE: Ya, kita bisa menehi conto gratis, sampeyan mung kudu nglumpukake biaya pengiriman.
6: Apa wektu produksi standar kanggo saben pesenan
RE: Biasane, wektu produksi kanggo saben pesenan udakara 30 dina, nanging wektu nyata bakal kena miturut jumlah pesanan, cara kemasan lan musim sibuk dll.
7: Napa milih sampeyan?
A: Kita duwe tim pekerja, layanan lan inspeksi profesional, lan duwe pabrik dhewe.
8: Kepiye regane sampeyan?
A: Kita duwe spesialisasi barang promosi berkualitas tinggi sing disesuaikan kanggo sampeyan lan bisa mbantu sampeyan memenuhi syarat kanthi rega paling larang
9: Kepiye layanan sawise adol sampeyan?
A: Kita mangsuli saben priksaan sajrone 12 jam lan nyoba sing paling apik kanggo memenuhi permintaan para pelanggan, bakal takon lan tindakake adol lan penanganan sing relevan.
10: Kepiye babagan pangiriman sampeyan?
A: Kita duwe diskon gedhe saka forwarder (Long Kontrak). Lan bakal mbantu sampeyan milih cara transportasi paling apik lan paling murah kanggo sampeyan.
11: Kepiye carane mbayar pesenanku?
A: Deposit 30% dhisik, Banjur kita miwiti produksi, meh rampung karo 2 dina, saldo 70% bakal dibayar sadurunge dikirim.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan