Kantong kertas cemilan

Katrangan singkat:

Penanganan Lumahing: nyithak lentur

Gunakake Industri: pengepakan

Gunakake: hadiah

Struktur Bahan: kertas

Jinis Kertas: kertas kraft

Pesenan Khusus: nampa

Papan Asal: China

Nomer Model: disesuaikan

Fitur: Didaur Ulang

Jeneng Merek: packada


Detail Produk

Tag Produk

Teknologi cetak:
Laminasi Matt / Glossy: Laminasi minangka finish umum banget sing digunakake ing kertu bisnis kertas. Ana rong jinis: laminasi mengkilap lan matte, teknologi kasebut nggawe panas-pencet film plastik tipis lan transparan ing permukaan kertu. Dadi kertu bakal dadi sentuhan sing luwih mengkilap utawa alus lan nglindhungi banyu utawa lingkungan liyane.

Stamping foil panas: Stamping foil panas nggawe teks utawa logo kertu luwih jelas. Kalebu emas, perak lan warna apa wae sing sampeyan karepake, nanging logo logo kasebut bisa uga cilik banget utawa tipis.
Gaya rambut / Ujung pinggir: Gilding pinggiran nggawe kertas kandel nampilake warna tema sing padha karo dicithak ing kertu, mula teknologi sing ora bisa ditindakake.

Emboss / deboss / letterpress:
Emboss / deboss ora nggunakake print, tinimbang digunakake, piring kanggo nggawe kertu bisnis emboss / deboss.
Kertu nggawe tekstur kertu lan dipérang dadi rong warna lan tanpa warna.
Emboss / deboss nggawe kertu stereoskopik lan sentuhan sing apik. Nanging bagean kasebut ora bisa dadi cilik banget.

Pencetakan UV / UV Spot:
Spot UV nggawe kertu bisnis sampeyan katon apik. Kita nggunakake varnish UV supaya emboss spot luwih padhang.
Tips: Yen pola cilik banget, UV bakal nggawe papan sing salah, yen ora, UV bisa nggawe kertu luwih enak.

Bentuk sing dipotong mati
Kita bisa nggawe kertu supaya bisa dipotong dadi wujud sing dibutuhake, kayata bunder utawa poligon.

FAQ:
P: Apa ana syarat sing bisa dituku?
A: Jumlah minimal 1 ton. Pelanggan reguler kalebu ing manca negara, bisnis cilik, pengecer, pedagang lan toko ruangan mewah.
P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?
A: Ya, kita bisa nggawe produk OEM nanging uga ODM. Kita bisa ngrancang label ing kemasan lan karton kaya sing dibutuhake kanggo merek sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan