Mangkok tebu

Katrangan singkat:

Keuntungan peralatan makan tabel:

  1. Sehat, Ora beracun, Mbebayani lan Sanitary.
    Banyu 2.100 ℃ lan tahan minyak 120 ℃.
    3. Cocog kanggo digunakake ing Gelombang Mikro, Kulkas lan Oven, ora ana bocor.
    4. Bisa didaur ulang lan nglindhungi sumber.
    5. Biodegradable lan grapyak kanggo lingkungan.

Packing lan kapal

Karton sing kuwat - nglindhungi produk sampeyan

100 pcs menyang tas PP, 10 tas dadi karton.


Detail Produk

Tag Produk

Olayanan ur:

Sampel wektu timbal: 3-5 dina

Ragad conto: sampel gratis mung mbayar ing tujuan.

FAQ:

P: Apa sampeyan bisa menehi conto kanggo kita?

A: Sampel gratis kanggo sampeyan mung mbayar ing tujuan.

P: Kepiye ngirim barang menyang kita?

A: Biasane FOB Qingdao, EXW uga OK. Kapal liwat segara, liwat udhara, kanthi ekspres ora ana masalah.

P: Apa ana syarat sing bisa dituku?

A: Jumlah minimal 100.000 pcs. Pelanggan reguler kalebu ing manca negara, bisnis cilik, pengecer, pedagang lan toko ruangan mewah.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?
A: Ya, kita bisa nggawe produk OEM nanging uga ODM. Kita bisa ngrancang label ing kemasan lan karton kaya sing dibutuhake kanggo merek sampeyan.

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas pertama yaiku konsep pabrik kita. Kita duwe sistem QC lan BRC sing sampurna.
1. Kabeh bahan baku sing digunakake diimpor saka pasar luar negeri.
2. Buruh trampil ngati-ati saben rincian babagan proses produksi lan pengepakan;
3. Departemen Kontrol Kualitas duwe standar kualitas inspeksi sing ketat banget kanggo QC.

P: Sampel lan produksi Produksi?

A: Sampel wektu kerja yaiku 2-3 dina kerja.
Timing produksi massal yaiku 7-15 dina.

P: Apa bisa entuk karya seni rampung?

A: Ya, yen wis negesake jinis, ukuran, kita bisa menehi template / template, bareng karo desainer sampeyan utawa sampeyan bisa ngirim desaine, perancang kita bakal nindakake sing paling apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan