Supermarket tas biodegradable

Katrangan singkat:

1. Papan asal: Weifang, Shandong
2. Bahan: plastik lan polietilen
3. Jinis tas: tas gusset sisih


Detail Produk

Tag Produk

4. Fitur:
Ngalahake gagang sing kuat
Gusset sisih sing bisa disetel nyetel supaya cocog karo macem-macem aplikasi
100% biodegradable
5. Penanganan permukaan: dicithak gravure
6. Sealing lan gagang: gagang dawa pundhak
7. Pesenan khusus: ditampa
8. Ukuran: apa wae, minangka panjaluk sampeyan
9. Migunakake: panganan, sayuran, woh-wohan

Pitakon:
1. Apa sampeyan nggawe tas dhewe?
Ya, kita duwe pabrik dhewe lan ngasilake tas dhewe
2. Apa sampeyan bisa ngirim conto?
Ya, conto gratis, nanging sampeyan kudu mbayar biaya sing jelas
3. Cetakan apa sing bisa digunakake?
Kita nggunakake pencetakan flexo, biasane ujar pencetakan gravure
4. Apa sampeyan adol produk inventaris?
Ora, kabeh tas disesuaikan lan anyar
Sampeyan bisa menehi penjaluk marang panjaluk sampeyan banjur bakal ngasilake kanggo sampeyan

Kemasan lan pangiriman

Kemasan: karton
Pangiriman timah wektu: 25-30 dina
Pembayaran: T / T 30% mbayar sawise kontrak dikonfirmasi, masalah tartamtu liyane bisa negosiasi.
Ragad conto: sampel gratis, barang koleksi
Sampel wektu timbal: 3-5 dina
Liyane: mangga konfirmasi rincian karo sadurunge prabayar.

Pitakon:
 1. Apa sampeyan nggawe tas dhewe?
Ya, kita duwe pabrik dhewe lan ngasilake tas dhewe
 2. Apa sampeyan bisa ngirim conto?
Ya, conto gratis, nanging sampeyan kudu mbayar biaya sing jelas
 3. Cetakan apa sing bisa digunakake?
Kita nggunakake pencetakan flexo, biasane ujar pencetakan gravure
 4. Apa sampeyan adol produk inventaris?
Ora, kabeh tas disesuaikan lan anyar
Sampeyan bisa menehi penjaluk marang panjaluk sampeyan banjur bakal ngasilake kanggo sampeyan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan