Kantong kertas teh

Katrangan singkat:

Gaya: kantong gusset sisih, kantong K-segel, kantong segel fin
Bahan sing kasedhiya: pet / Al / PE, KPET / PE
Nyithak, dicithak gravure nganti 12 warna, varnishing matte
Ukuran: mandhiri banget kanggo tampilan lan presentasi maksimal
Gusset sisih terdaftar bisa uga
Area pencetakan sing luwih gedhe kanggo ngirim informasi lan tampilan sing narik kawigaten
Blokir tas ngisor
Jembar bolongan doyo bisa dilebokake
Luh gampang kanthi skor V utawa laser
Kantong siyap zipper khusus, kantong siyap kanthi katup udara siji cara kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja:
1. Kelembapan, oksigen lan alangi cahya sing apik banget
2. Efek tampilan sing sampurna ing rak
3. Cocog kanggo kemasan panganan padhet, panganan bubuk kayata kopi, kacang, teh, biji-bijian, keripik, woh-wohan
4. Kantong siyap kanthi zipper lan katup sing kasedhiya
5. Bahan: PET / AL / PE, miturut kebutuhan pelanggan
Pengepakan lan pangiriman:
Rincian pengepakan: 20 pcs / roll / label, 30rolls / ctn utawa pack miturut kebutuhan pelanggan, batin karo tas PE gedhe, ing njaba kothak karton, karton ing palet kanthi film PE sing nyusut
Wektu timbal: 21 dina kanggo urutan kapisan (1 minggu kanggo silinder ukiran, 2 minggu kanggo produksi), 14 dina kanggo urutan baleni

Bayaran:Umum L / C utawa T / T (30% saka jumlah setoran tatal lan saldo 70% sawise nampa salinan B / L), bisa dibahas

CsertifikatFDA BPI FSC

FAQ:

P: Apa ana syarat sing bisa dituku?

A: Jumlah minimal 1 ton. Pelanggan reguler kalebu ing manca negara, bisnis cilik, pengecer, pedagang lan toko ruangan mewah.

P: Apa sampeyan bisa nindakake OEM?
A: Ya, kita bisa nggawe produk OEM nanging uga ODM. Kita bisa ngrancang label ing kemasan lan karton kaya sing dibutuhake kanggo merek sampeyan.

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas pertama yaiku konsep pabrik kita. Kita duwe sistem QC lan BRC sing sampurna.
1. Kabeh bahan baku sing digunakake diimpor saka pasar luar negeri.
2. Buruh trampil ngati-ati saben rincian babagan proses produksi lan pengepakan;
3. Departemen Kontrol Kualitas duwe standar kualitas inspeksi sing ketat banget kanggo QC.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan