Kantong kemasan teh

Katrangan singkat:

Gaya: kantong gusset sisih, kantong K-segel, kantong segel fin
Bahan sing kasedhiya: kertas kraft
Nyithak, dicithak gravure nganti 12 warna, varnishing matte
Ukuran: mandhiri banget kanggo tampilan lan presentasi maksimal
Gusset sisih terdaftar bisa uga
Area pencetakan sing luwih gedhe kanggo ngirim informasi lan tampilan sing narik kawigaten
Blokir tas ngisor
Jembar bolongan doyo bisa dilebokake
Luh gampang kanthi skor V utawa laser
Kantong siyap zipper khusus, kantong siyap kanthi katup udara siji cara kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja:
1. Kelembapan, oksigen lan alangi cahya sing apik banget
2. Efek tampilan sing sampurna ing rak
3. Cocog kanggo kemasan panganan padhet, panganan bubuk kayata kopi, kacang, teh, biji-bijian, keripik, woh-wohan
4. Kantong siyap kanthi zipper lan katup sing kasedhiya
5. Bahan: PET / AL / PE, miturut kebutuhan pelanggan
Pengepakan lan pangiriman:
Rincian pengepakan: batin karo tas PE gedhe, njaba nganggo kothak karton, karton ing palet kanthi film PE sing nyusut
Wektu timbal: 21 dina kanggo urutan kapisan (1 minggu kanggo silinder ukiran, 2 minggu kanggo produksi), 14 dina kanggo urutan baleni

FAQ:

P1: Apa kisaran kemasan sampeyan?

A1: Kantong kemasan plastik, tas PVC, tas kertas kraft, tas foil Aluminium, tas BOPP, film gulung, stiker plastik lan kertas. (Tas tas ziplock, tas gusset samping, tas ngisor rata, kantong vakum, tas nganggo katup lan dasi timah).

P2: Kapan aku entuk rega lan kepiye entuk rega lengkap?

A2: Yen informasi sampeyan cukup, kita bakal menehi saran kanggo sampeyan sajrone 30 menit-1 jam wektu kerja, lan bakal dikutip sajrone 12 jam nalika ora kerja.

Basis rega lengkap ing jinis tas, ukuran, bahan, kekandelan, warna cetakan, jumlah. Sugeng priksaan.

P3: Apa aku njaluk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?
A3: Mesthi sampeyan bisa. Kita bisa menehi conto sing wis digawe sadurunge gratis kanggo mriksa., Anggere biaya pengiriman dibutuhake.

Yen sampeyan butuh conto sing dicithak minangka kriya, gaweyan biaya conto $ 200 + biaya piring (mung biaya siji kali), wektu pangiriman ing 8-11 dina.

P4: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?
A4: Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan nggawe pesen. Umume, produksi timbal wektu sajrone 10-15 dina.

P5: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A5: Kita nampa EXW, FOB, CIF lsp. Sampeyan bisa milih sing paling trep utawa efektif kanggo sampeyan.

P6: Kepiye cara ngirim produk?

A6: Liwat segara, udhara, kanthi ekspres (DHL, FedEX, TNT, UPS lsp)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan